Araç Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul İlkokulu
ÇAY MAH. KEMAL ÇAPRAZ SK. NO: 12/3 ARAÇ / KASTAMONU

VİZYON

Kesintisiz başarı için, değişimi ve gelişimi kabullenen, yeteneklerini kullanabilen, bilgili, üretken, faydalı, problemlerine çözüm getirebilen, kendi kararlarını verebilen, kendini gerçekleştirme yolunda daima ilerleyen, ufkunu genişletmiş, çağdaş bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Okulumuz kampüsü içindeki bireyleri, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda sürekli ileri gidebilecekleri bilgi ve davranışlarla donatarak çevrede en üst düzeye çıkarmak ve gelecekteki başarı ve mutluluklarını garanti altına almaktır.

BAŞARILAR

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Minikler Satranç İl takım 3., Atletizim İl temsilciliği Atatürk Koşusu Küçük Kızlar Takım 3., Atletizim İl temsilciliği Atatürk Koşusu Küçük Erkekler Takım 2., Çanakkale Maket Yarışması 2013 Jüri Özel Ödülü Araç Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası Ev sahipliği

Normal Öğretim

Okulumuz Araç ilçe merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Araç, Kastamonu- Safranbolu Karabük yolu üzerinde Ilgaz Dağları´ndan kaynaklanan Araç Çayı´nın kuzeyinde M.Ö. 1132 yılında TİMANİTİS adıyla kurulmuş önemli bir yerleşim merkezidir.